Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Ο Μπάμπης Στόκας ΖΩΝΤΑΝΑ στη Θεσσαλονίκη ΣΤΙΣ 28 Δεκέμβρη!



Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες τραγουδοποιούς, με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του και την ξεχωριστή ερμηνεία του... έχει έναν μοναδικό τρόπο να μας ταξιδεύει από το χθες έως το σήμερα και με την ικανότητά του να κινείται δημιουργικά ανάμεσα σε ροκ τραγούδια, σε λαϊκά μονοπάτια αλλά και στις πιο τρυφερές μπαλάντες δεν μπορεί, παρά να μας συνεπάρει! Στη σκηνή του Mylos Club θα κάνει μια μουσική αναδρομή σε τραγούδια που τον χαρακτήρισαν.

Κομμάτια των Πυξ Λαξ που όλοι συνεχίζουμε να τραγουδάμε, επιλογή από τα λαϊκά που αγαπάει, τραγούδια της προσωπικής του διαδρομής, για να μας οδηγήσει τελικά στην πιο πρόσφατη δισκογραφική του δουλειά, την «Αυλή των Τρελών», σε στίχους του Άλκη Αλκαίου. Ένα πλούσιο και απρόσμενο ανθολόγιο αγαπημένων τραγουδιών, ερμηνευμένο πάντα με άξονα το προσωπικό αίσθημα του Μπάμπη Στόκα, που φέρνει τον ακροατή σε επαφή με μερικές από τις ωραιότερες στιγμές του νεότερου ελληνικού ρεπερτορίου. Το σκοτάδι του ενός δυο μαζί το κάνουν φως… τραγουδά στον «Υπνόσακο» ο Μπάμπης Στόκας και θα μας ταξιδέψει παντού! Από την Ανατολή μέχρι τη Δύση, από το ροκ μέχρι τα λαϊκό, από το χθες μέχρι το σήμερα!
  Στέφανος Λογοθέτης: τύμπανα - Χρήστος Βογιατζής: μπάσο Γιώργος Παχής: μπουζούκι - Θοδωρής Κουρτζίδης: κιθάρα Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος: πλήκτρα - Δημήτρης Καρασούλος: κιθάρα Επιμέλεια ήχου: Σάκης Πυριόχος
 Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00- Προσέλευση κρατήσεων μέχρι τις 22:00

Είσοδος 12€ - Φοιτητικό 10€ Τιμές κατανάλωσης: 5€(μπύρα,κρασί) / 7€(ποτό) / 9€(special) Θέσεις καθήμενων 15€/άτομο (συμπεριλαμβάνει 2 ποτά ή μια απλή φιάλη ποτού ανά 4 άτομα)
 *Νέα τηλέφωνα εξυπηρέτησης, πληροφοριών και επιβεβαίωσης κρατήσεων 6986924600, 2310541806 & 2310551836 (ο χώρος κλιματίζεται)
Πηγή: www.ogdoo.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου