Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΞΑΝΑ στον ποδοσφαρικό χάρτη...οι Αμπελόκηποι!!!Στη Γ' Εθνική Κατηγορία ο Ηρακλής Αμπελοκήπων ΠΑΝΑΞΙΑ!!!




Μια μεγάλη επιτυχία για το ποδόσφαιρο της περιοχής μας και όχι μόνο, μια διάκριση που έλειπε εδώ και χρόνια από τον αθλητισμό των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης ήρθε με την άνοδο του Ηρακλή Αμπελοκήπων στη Γ Εθνική Κατηγορία , όπου και θα αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία του από τη νέα χρονιά.
Η ομάδα της περιοχής μας αποτελούμενη κυρίως από νέα παιδιά και αφού πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Δ Εθνικής Κατηγορίας, σφράγισε το εισιτήριο της ανόδου πριν από λίγες μέρες και δείχνει ικανή να ξαναβάλει τους Αμπελόκηπους στον ποδοσφαιρικό χάρτη….Αρκεί να στηριχτεί όσο πρέπει και να λειτουργήσει σε σωστές βάσεις και τη νέα χρονιά!




 Εορταστικό χαρακτήρα είχε το παιχνίδι του Ηρακλή Αμπελοκήπων με τον Διγενή Λακκώματος την Κυριακή, καθώς ακολούθησε η απονομή του τροπαίου του πρωταθλητή στον 2ο όμιλο.
Οι παίκτες του Ηρακλή φρόντισαν να μη χαλάσουν τη γιορτή και ολοκλήρωσαν τη χρονιά με νίκη, επικρατώντας 2-0 του Διγενή. Η ομάδα των Αμπελοκήπων ολοκλήρωσε τη χρονιά, γράφοντας ιστορία, καθώς στην παρθενική του συμμετοχή στη Δ’ Εθνική, κατάφερε να πανηγυρίσει τον τίτλο και την άνοδο στη νέα Γ’ Εθνική.
Έτσι, μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε η απονομή και ένα μεγάλο γλέντι. Οι παίκτες έδωσαν πλακέτα στον πρόεδρο Γιάννη Ζαντόπουλο, ο οποίος δάκρυσε.


Ολόψυχα καλή επιτυχία στην ομάδα του Ηρακλή Αμπελοκήπων….στη νέα χρονιά και ας ελπίσουμε τώρα που πήρε φόρα…να επαληθεύσει το όνομά της και να πετύχει έναν ακόμη άθλο!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου