Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

ΑΕΚ, ώρα....υπό του ΜΗΔΕΝΟΣ:Εν βρασμώ ψυχής!Τετέλεσται! Η ΑΕΚ έπεσε! Με τέτοιους ανθρώπους που τη διοίκησαν και τη ρήμαξαν. Με τέτοιους λίγους και φοβισμένους παίκτες που της είχαν απομείνει. Με τέτοιους αχρείους οπαδούς που, προκαλώντας συνεχώς επεισόδια, την αποτέλειωσαν. Και τώρα, Β’ Εθνική.
Για πρώτη φορά στην ιστορία της. Μελανή σελίδα. Ίσως και μόνη ευκαιρία όμως να καθαρίσει απ’ όλον αυτόν τον συρφετό. Αρκεί να καθαρίσει. Να μη σκάσει μύτη ποτέ ξανά, ούτε ένας πρώην. Να απομονωθούν οι σφηκοφωλιές της Ορίτζιναλ και λοιπών αναρχοσαχλαμαράκηδων.

Ποιος λογικός άνθρωπος θα επενδύσει έστω ένα σεντς στην ομάδα, με τέτοιους αχρείους οπαδούς; Που, ανά πάσα στιγμή, όπως συνέβη απόψε, μπορεί να τινάξουν τα πάντα στον αέρα. Να μην ξαναδούμε, λοιπόν, γνώριμες φάτσες ούτε στα επίσημα, ούτε στη σκεπαστή. Καμία. Να εξαφανιστούν μαζί με τους σεκιουριτάδες που πουλάγανε μούρη και μόστρα στα VIPs. Τι σχέση έχει η ΑΕΚ με VIPs, σεκιουριτάδες και χαζογκομενάκια των PR; Να πάνε στον αγύριστο. Δεν ανήκουν, πλέον, στην ΑΕΚ αυτοί. Δεν είναι ΑΕΚ. Τελειώσανε.

Υγιές, είναι μόνο το κομμάτι της εξέδρας που γέμισε χθες, μετά από καιρό. Που απουσίαζε, και καλά έκανε που απουσίαζε. Είναι το μόνο «κομμάτι» που πλήρωνε, χρόνια ολόκληρα. Κανονικό εισιτήριο. Λεφτά τοις μετρητοίς. Όλοι οι άλλοι ήταν τζαμπατζήδες. Κάποιοι, και κλέφτες. Δεν ξέρω τι «παίζει» την τελευταία αγωνιστική. Αν «παίζει». Η ΑΕΚ, όμως, όπως την ξέραμε τα τελευταία χρόνια τέλειωσε.

Θα τραβήξουμε όλο το πένθος, και όταν συνέρθουμε θα δούμε πώς θα ανασυγκροτηθεί η ομάδα. Με κανέναν, όμως, παλιό. Ούτε τον «μπες-βγες» Βιντιάδη, ούτε κανέναν άλλον «αγνώστων λοιπών στοιχείων».
Θα πάμε σ’ ένα γήπεδο μικρό, να βλέπουμε ματσάκι ωραίο, και με πλήρη ταυτοποίηση όσων θα μπαίνουμε. Αριθμημένες θέσεις, ονομαστικές. Ούτε ένας χούλιγκαν. Ούτε ένας παλιός, της υποτίθεται... ρομαντικής σχολής. Τελειώσανε!

TOY ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ
Πηγή δημοσίευσης: www.protagon.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου