Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΟΜΙΛΙΑ του Υποψήφιου Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΛΛΙΔΗ στο Κινηματοθέατρο ΑΣΤΡΟΝ στη Μενεμένη την Τετάρτη 29-5 στις 7μ.μ! ΔΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ το ΠΑΡΟΝ!




Όλοι οι δρόμοι των κατοίκων της Μενεμένης και όχι μόνο καθώς όσοι γνωρίζουν τα προβλήματα και τις ανάγκες της περιοχής αναζητούν εδώ και χρόνια λύση που ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ , ΟΔΗΓΟΥΝ την 

ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΜΑΙΟΥ και ώρα  7 μ.μ.
στο δημοτικό κινηματοθέατρο ΑΣΤΡΟΝ της Μενεμένης! 

Ο επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης ,της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης Αμπελοκήπων-Μενεμένης ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ και υποψήφιος Δήμαρχος ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΛΛΙΔΗΣ διοργανώνει μια ανοιχτή ομιλία –κάλεσμα σε κάθε πολίτη με στόχο να παρουσιάσει το πλάνο του και τις προτάσεις του για την ευρύτερη περιοχή της Μενεμένης.

ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ : "
ΜΥΘΟΙ Κ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜ.ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ"



 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΛΛΙΔΗΣ και οι « ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» μέσα από αυτήν την ομιλία στοχέυει να παρουσιάζει στους δημότες και κατοίκους της Μενεμένης όχι μόνο τα προβλήματα και τις ελλείψεις που οφείλονται στο ελλιπές πλάνο της διοίκησης του κυρίου Κυρίζογλου και των εν Μενεμένη συνεργατών του ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ!
Ας δώσουμε όλοι δυναμικά το παρόν και ας ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ για μια Μενεμένη που θα ζωντανέψει ΞΑΝΑ!


ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΦΘΕΙ Ο « ΜΥΘΟΣ» του Λάζαρου Κυρίζογλου ως πετυχημένου δημάρχου ειδικά στη Μενεμένη που κάτι τέτοιο συντηρείται ΕΝΩ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ και Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ έχουν παραμελήσει παντελώς την περιοχή!

 

ΗΡΘΕ η ΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ πως με το Γιώργο Κυριλλίδη ΑΥΡΙΟ ως Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης και του ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ στη διοίκηση….
Οι δημότες θα ΜΠΟΡΟΥΝ να βασιστούν σε μια ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΥΣΙΑΣ!






Ραντεβού λοιπόν όλοι την Τετάρτη 29 του Μάη στις 7 το απόγευμα στο ΑΣΤΡΟΝ της ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ !
Η ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ!



  Δημήτριος Χ.Παυλακούδης
Υπεύθυνος Κοινωνικής Πολιτικής Ανεξ.Δημ.Παραταξης Αμπελοκήπων-Μενεμένης 
" ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ " 

Yποψ.Δημοτικός Σύμβουλος Αμπελοκήπων-Μενεμένης






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου