Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΠΑΣΟΚ: Αέρας αισιοδοξίας λόγω γκάλοπ-Σταθερή άνοδος στις δημοσκοπήσεις!



Άνεμος αισιοδοξίας πνέει στη Χαριλάου Τρικούπη μετά και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, που καταγράφουν ανοδικές τάσεις για τον δεύτερο κυβερνητικό εταίρο.
Μάλιστα στελέχη του ΠΑΣΟΚ δεν κρύβουν ότι ευελπιστούν πως σύντομα το Κίνημα θα επανέλθει σε διψήφια ποσοστά.
Παρά τις τελευταίες εντάσεις και αρρυθμίες, που σημειώθηκαν στο πλαίσιο των ψηφοφοριών για το πολυνομοσχέδιο και τη «νέα» δημόσια ραδιοτηλεόραση με τις διαφοροποιήσεις Κουκουλόπουλου και Κακλαμάνη, αλλά και τις αποχωρήσεις στελεχών που διαφωνούν με τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στη νέα συγκυβέρνηση, το κλίμα αισιοδοξίας στο ΠΑΣΟΚ έχει αναθερμανθεί μετά τα ευρήματα γκάλοπ που δείχνουν ενίσχυση ποσοστών μέχρι και 18%. Οι δύο πρόσφατες δημοσκοπήσεις κατέγραψαν ποσοστά που κυμάνθηκαν μέχρι και 9%, γεγονός που αποδόθηκε κυρίως στη συνέπεια λόγων και πράξεων που έχει επιδείξει η ηγεσία του Κινήματος κατά την τρέχουσα περίοδο.


«Το ΠΑΣΟΚ κερδίζει στη συνείδηση των πολιτών γιατί έχει καταγραφεί ότι συνέβαλε με πολύ σημαντικό τρόπο στην πολιτική σταθερότητα του τόπου», τόνισε χθες ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης.
«Αυτό λένε οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις κι αυτό εισπράττει πολιτικά το ΠΑΣΟΚ. Ζούμε μια περίοδο δύσκολη, επώδυνη, έχουμε μπροστά μας δύσκολους κάβους, αλλά πιστεύουμε ότι αν υπάρχει σχέδιο μπορούμε να τα καταφέρουμε», υπογράμμισε ο κ. Καρύδης σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Ερωτηθείς σχετικά με τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ όπως αυτές εκφράστηκαν στο τελευταίο συνέδριό του, ο κ. Καρύδης σχολίασε ότι «δεν συγκίνησαν την πλειοψηφία του κόσμου ούτε δημιούργησαν κάποια δυναμική. Διότι πηγαίνοντας στη σημερινή Ευρώπη με μονομερείς ενέργειες και λέγοντας ότι θα διαγράψω το χρέος, θα ακυρώσω τα μνημόνια και τις συμφωνίες που έχουν επιτευχθεί, δεν πείθεις τον κόσμο με τέτοιου είδους πολιτικές». Αναφερόμενος δε στην κινητικότητα και τις απολύσεις στο δημόσιο, ο κ. Καρύδης σημείωσε πως «δεν λέμε ότι είναι μεταρρυθμίσεις οι απολύσεις» και παρατήρησε ότι «πρέπει να εφαρμοστεί με συνέπεια το πρόγραμμα της κινητικότητας που δεν έγινε όλο το προηγούμενο διάστημα».


Πηγή δημοσίευσης: www.makthes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου