Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του Δημήτρη Παυλακούδη: "Μια ΠΟΛΙΤΙΚΗ ...απάντηση στον αντιδήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης Μανώλη Ιωαννίδη! "



Ορισμένοι εκλεγμένοι από το λαό αιρετοί των Αμπελοκήπων και δη με καθήκοντα αντιδημάρχου όπως ο κύριος Μανώλης Ιωαννίδης συνεχίζουν την επίθεση τους προς τον επικεφαλής μας με όρους παλαιοκομματικούς και προσωπικές άστοχες βολές.
Με τέτοιου είδους εκφράσεις σαν κι αυτές που χρησιμοποιείς κατά κόρον στο φρασεολόγιο σου κατά τις γραπτές επιθέσεις σου  Μανώλη Ιωαννίδη θεωρείς ότι προάγεις το νέο ;  Η περιοχή των Αμπελοκήπων και της Μενεμένης αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα τα οποία η διοίκηση του κυρίου Κυρίζογλου που εσύ πρεσβεύεις και υπηρετείς όχι μόνο αδυνατεί να λύσει αλλά και χρόνο με το χρόνο πολλαπλασιάζονται.

Οι αιρετοί άρχοντες και ειδικά όσοι σαν κι εσένα τυχαίνει να είναι και νέοι άνθρωποι οφείλουν να επιζητούν την αλήθεια, τη διαφάνεια, την ουσία και το συγκεκριμένο στόχο της πολιτικής που είναι η προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων του πολίτη .
Εμείς ως νέοι άνθρωποι θα πρεπε να δίνουμε το καλό παράδειγμα , να επιζητούμε τη συνεργασία για τα μεγάλα θέματα που απασχολούν τους συνδημότες μας και να έχουμε βαθιά δημοκρατική συνείδηση . Η χώρα μας αυτή τη στιγμή πλήττεται ανεπανόρθωτα και αντιμετωπίζει τρομερά προβλήματα , με την πρωτοφανή οικονομική και κοινωνική κρίση . Μπροστά σ’αυτήν την κατάσταση η ΝΔ , που εσύ υπηρέτησες και πολλοί από την παράταξή σου και εξακολουθείτε ενδεχομένως να υπηρετείτε και το « κακό » κατ’εσάς ΠΑΣΟΚ συμπορεύονται, συνεργάζονται και ασχέτως κόστους συγκυβερνούν.
Κι εσύ στους Αμπελόκηπους του 2013 δε διανοείσαι επιτέλους ότι με το να επιτίθεσαι ασκώντας αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση και πολώνοντας το κλίμα γυρίζεις την πλάτη σε κάθε πολιτική διαλόγου και συνεργασίας και επιζητείς ένα χρόνο πριν τις εκλογές να υιοθετήσεις την τακτική του «ψυχρού πολέμου» ?
Τα προβλήματα πώς αντιμετωπίζονται αγαπητέ Μανώλη ; Με εκρήξεις λαϊκισμού και προπαγάνδας;

ΚΛΕΙΝΩ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΟΥ ΤΡΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:
1.     Είχες πάει ποτέ καμιά βόλτα στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Μ.Αλέξανδρος πίσω από την εκκλησία της Αναστάσεως του Κυρίου τα τελευταία 2 χρόνια; Γιατί αν είχες πάει θα βλεπες αυτό που είδαν όσοι πήγαν ασχέτως πολιτικής προέλευσης και ασχέτως αν ονομάζονται Κυριλλίδης, Παυλακούδης, Ιωαννίδης, Τεκτονίδου, Γιακουμίδης, Κρικέλης  ή Κατσαρός ….Μια απέραντη χωματερή με κάδους βρώμικους,ανοιχτή εστία μόλυνσης ( μόνο εγώ είχα γράψει για το θέμα και δέχθηκα προσωπικές επιθέσεις )
2.     Γιατί πάντοτε επιτίθεσαι χωρίς να προτείνεις τίποτε σε οτιδήποτε αναδεικνύουμε ως παράταξη ; Καλός ο αντίλογος αλλά καλό είναι να συνοδεύεται και από προτάσεις. Εγκληματικότητα, ελλιπής φωτισμός,χορταριασμένα πάρκα και μνημεία στους Αμπελόκηπους , σκοτάδι και χάος στη Μενεμένη, φρεάτια σε κάκιστη κατάσταση σε κάθε γειτονιά, παντελής απουσία πολιτικής και προγράμματος για τη Μενεμένη ,το Δενδροπόταμο και τις γύρω περιοχές.

3 . Άραγε αγαπητέ Μανώλη ισχύει το γεγονός πως ενώ ήσουν αντιδήμαρχος και πληρωνόσουνα από τους δημότες ήσουν παράλληλα και γυμναστής σε ιδιωτικό σχολείο ;;;;

ΤΕΛΟΣ αγαπητέ μου Μανώλη ήσουν αντιδήμαρχος  καθαριότητας το 2007, αθλητισμού  το 2009  και  τώρα αστικοδημοτικής κατάστασης .Τι πρωτοβουλίες πήρες και  τι προτάσεις κατέθεσες ως αντιδήμαρχος τόσα χρόνια , ποιο το έργο σου πέρα από το να εκπροσωπείς επάξια τον Δήμαρχο στις επιθέσεις εναντίον του  Γιώργου Κυριλλίδη ;

Καλό θα ήταν ως νέος άνθρωπος που είσαι και εκλεγμένος από τους συνδημότες σου ν’αλλάξεις νοοτροπία και να αντιληφθείς πως ο τόπος έχει ανάγκη νέα μυαλά και νέες αντιλήψεις..


Δημήτρης  Παυλακούδης
 Υπεύθυνος Κοινωνικής πολιτικής Δημοτικής Παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ,
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Αμπελοκήπων - Μενεμένης ,
 ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ – Μsc Μεσαιωνικής και Βυζαντινής Φιλολογίας ΑΠΘ.

2 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ:
    Γ.ΚΥΡΙΛΛΙΔΗ
    ΜΠΟΥΖΑΛΑΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
    ΠΑΥΛΑΚΟΥΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ





    Μη διαστρέφετε την αλήθεια. Εσείς πρώτοι αρχίσατε τις άθλιες επιθέσεις, τώρα ζητάτε και τα ρέστα….

    Σε ότι αφορά τις γάτες και τα ποντίκια σας απαντάμε μέσα από τη ζωολογία, που φαίνεται ότι σας αρέσει.

    Σιγά μη πιάσουμε το λαγό για αγρίμι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δικιο εχετε για τον λαγο , ετσι τα τρεχουμε τα γεγονοτα του δημου μας και και δεν ακολουθουμε σαν χελωνες. Α και κατι αλλο τα καλλιστεια του δημου μας ποτε ειναι ;

      Διαγραφή