Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2013: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα!!!Ο νέος όμιλος της Εθνικής Ανδρών!



Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τις Ισπανία, Κροατία, Σλοβενία στη β' φάση του Ευρωμπάσκετ στο νέο όμιλο που σχηματίστηκε. Δείτε πως διαμορφώθηκαν οι βαθμολογίες στους δύο νέους ομίλους!
 
Η Ελλάδα προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Ευρωμπάσκετ, με απολογισμό 3 νίκες και 2 ήττες. Το "δυστύχημα" όμως είναι ότι δεν μεταφέρει στη β' φάση καμία από τις νίκες της στην α' φάση. Να υπενθυμίσουμε πως οι ομάδες μεταφέρουν τα αποτελέσματά τους με τις ομάδες που έχουν πάρει επίσης την πρόκριση από τον ίδιο όμιλο.

Δυστυχώς, η εθνική έχασε από Ιταλία και Φινλανδία, κάτι που σημαίνει ότι θα αγωνιστεί στον F όμιλο, έχοντας 0 νίκες και μόλις 2 βαθμούς από τις ήττες της.

 
Οι ομάδες που απαρτίζουν πλέον τον όμιλο της Ελλάδας είναι οι Ισπανία, Σλοβενία, Κροατία, Ιταλία και Φινλανδία. Η εθνική από τη στιγμή που έχει αγωνιστεί με τις δύο τελευταίες θα αντιμετωπίσει τις υπόλοιπες τρεις ομάδες στην απέλπιδα προσπάθεια της να προκριθεί στους "8".
Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να νικήσει και τα τρία παιχνίδια, ή έστω τα δύο και να περιμένει συνδυασμό αποτελεσμάτων. Θα έχει ένα πολύ δύσκολο έργο, ωστόσο οι διεθνείς έχουν αποδείξει πως διαθέτουν χαρακτήρα και ψυχή, παίρνοντας τα αποτελέσματα που θέλουν.

Η βαθμολογία του νέου ομίλου (F όμιλος)
Ιταλία 2-0 4
Ισπανία 1-1 3
Σλοβενία 1-1 3
Κροατία 1-1 3
Φινλανδία 1-1 3
Ελλάδα 0-2 2

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Ελλάδας: Πέμπτη (12/9, 3.30μ.μ.) Ελλάδα-Ισπανία, Σάββατο (14/9, 6.45μ.μ.) Ελλάδα-Σλοβενία, Δευτέρα (16/9 10μ.μ.) Ελλάδα-Κροατία*


Στο μεταξύ από τον Α' όμιλο πέρασαν οι Γαλλία, Ουκρανία και Βέλγιο, με τους "τρικολόρ" να "σφραγίζουν" την πρωτιά στο παιχνίδι με τους Βέλγους. Από τον Β' όμιλο, η Σερβία κατάφερε να περάσει με 2 νίκες, ενώ η Λιθουανία πέρασε σαν 2η και η Σλοβενία τερμάτισε στην 3η θέση. Έτσι, άλλαξε το πρόγραμμα της Ελλάδας η οποία θα αγωνιστεί με τη Σλοβενία στο δεύτερο ματς.


Η βαθμολογία του Ε ομίλου
Γαλλία 2-0 4
Σερβία 2-0 4
Ουκρανία 1-1 3
Λιθουανία 1-1 3
Βέλγιο 0-2 2
Λετονία 0-2 2

Να υπενθυμίσουμε ότι από τους 2 ομίλους θα προκριθούν οι 4 πρώτοι κάθε ομίλου και θα αγωνιστούν στους προημιτελικούς της διοργάνωσης.
*Οι ώρες μπορεί να αλλάξουν λόγω τηλεόρασης, ωστόσο προς το παρόν είναι αυτές.

ΠΗΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: www.sport24.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου