Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ενισχύουμε τον Πολιτισμό και την Κοινωνική Προσφορά! ΠΑΡΟΝΤΕΣ και στο 4ο ΚΟΘ Underground Festival !



Η παρουσία μας σε εκδηλώσεις κοινωνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα ακόμη και εκτός Αμπελοκήπων και Μενεμένης, είναι κάτι που ασφαλώς και δεν περνάει απαρατήρητο. Άλλωστε πιστεύουμε σε μια «ανοιχτή πόλη» και πως τα προβλήματα κάθε είδους μπορούν ν’αντιμετωπιστούν μόνο με διαδημοτική συνεργασία.

Έτσι λοιπόν και καθώς οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ενισχύουμε την προσπάθεια κάθε φορέα και θεσμού που ενισχύει την κοινωνική πολιτική, γι’ακόμη μια φορά έγραψαν για τη δράση μας πολλά ιστολόγια της πόλης.

Το http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr, ο   http://www.axortagos.gr και το http://www.dou.gr έγραψαν για την παρουσία μας στο 4ο ΚΟΘ Underground Festival

«Η Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Αμπελοκήπων Μενεμένης "ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ " και ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Κυριλλίδης βρέθηκαν στο block 33, στο 4ο φεστιβάλ ανοιχτής έκφρασης και δημιουργίας... ΚΟΘ underground που συνδιοργανώθηκε από τον Σύλλογο μονίμων υπαλλήλων Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, το ΚΕΘΕΑ Ιθάκη και την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης.


Επισκέφτηκαν το περίπτερο του προσκεκλημένου φορέα PRAXIS και παρέδωσαν 2 κούτες φάρμακα και 5 κούτες γάλατα εβαπορέ για την κάλυψη των μεγάλων αναγκών του!
Όλα αυτά συγκεντρώθηκαν μόλις σε μια ημέρα με τη βοήθεια των μελών μας και των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων!
Με αυτήν την δράση συνεχίζουν την μεγάλη κοινωνική τους εξόρμηση που ξεκίνησε πριν 2,5 χρόνια με πλήθος άλλων παρόμοιων δράσεων.»



Συνεχίζουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ!
Κοντά στους συνανθρώπους μας και τους φορείς που επιτελούν ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ!
Κοντά στους ΝΕΟΥΣ και τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!

 Δημήτρης  Παυλακούδης
 Υπεύθυνος Κοινωνικής πολιτικής Δημοτικής Παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Αμπελοκήπων - Μενεμένης ,
 ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ – Μ
sc Μεσαιωνικής και Βυζαντινής Φιλολογίας ΑΠΘ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου