Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΧΑΛΚΙΔΕΙΑ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: Αύριο βράδυ οι "Εκτός" ένα από τα καλύτερα νεανικά μουσικά σχήματα της πόλης... μας ταξιδεύει σε μια μοναδική συναυλία!



Αύριο βράδυ , Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ στην πλατεία Δημοκρατίας στους Αμπελόκηπους ( Νικ.Πλαστήρα και Καλλιβούλου )
στα πλαίσια των Χαλκιδείων, ξεχωριστό χρώμα και ενδιαφέρον παρουσιάζει η Λαϊκή συναυλία από το μουσικό σχήμα «Εκτός».
Συμμετέχουν οι μουσικοί:
Ανδρέας Ρώσσης(μπουζούκι),
Κωνσταντίνος Γεκουσίδης(τραγούδι, κιθάρα),
Χρήστος Μπακάλης(πνευστά, κρουστά),
Γιώργος Βαρτσάκης(μπάσο, τραγούδι),
Χριστίνα Χατζηγεωργίου(τραγούδι).

"Οι Εκτός" είναι αναμφίβολα για όποιον παρακολουθεί τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας τα τελευταία χρόνια, ένα από τα πιο ποιοτικά αξιόλογα συγκροτήματα μουσικής της Δυτικής Θεσσαλονίκης με νέα παιδιά από τους Αμπελόκηπους!!!




Έχουν δώσει δεκάδες συναυλίες, έχουν συμμετάσχει σε πολλά μουσικά αφιερώματα και έχουν κατά τεκμήριο κερδίσει τις εντυπώσεις πολλών. Τους άκουσα πρώτη φορά πριν από 2 περίπου χρόνια και τους έχω παρακολουθήσει και σε τηλεοπτικές εκπομπές, όπως τα « Ανοιχτά Μικρόφωνα » της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης TV 100, όπου εμφανίστηκαν. Οι μουσικές επιλογές τους, ο εξαιρετικός ήχος τους και ασφαλώς η εξαιρετική τους χημεία…σε συνδυασμό με το ότι είναι παιδιά της Δυτικής Θεσσαλονίκης με σημείο αναφοράς τους Αμπελόκηπους και τη Μενεμένη μας οδηγούν ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ κοντά τους !!!
Έχουμε ανάγκη ποιοτικό πολιτισμό και ανθρώπους με τέτοια ποιότητα πρέπει να τους αναδεικνύουμε!!!

 Δημήτρης  Παυλακούδης
 Υπεύθυνος Κοινωνικής πολιτικής Δημοτικής Παράταξης ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ,
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Αμπελοκήπων - Μενεμένης ,
 ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ – Μ
sc Μεσαιωνικής και Βυζαντινής Φιλολογίας ΑΠΘ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου