Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΡΕΒΕΓΙΟΝ στο ΛΙΜΑΝΙ! Θεσσαλονίκη - Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014



Με ένα μεγάλο πάρτι στην παραλία θα γιορτάσουν χιλιάδες νέοι της Θεσσαλονίκης την αλλαγή του χρόνου.


Η Θεσσαλονίκη - Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 περνά στη γραμμή έναρξης του προγράμματος των εκδηλώσεών της και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ στην Αποθήκη Γ’, στο λιμάνι.
Θα παρελάσουν μία σειρά από γνωστά γκρουπ της νεανικής μουσικής σκηνής της Θεσσαλονίκης, ενώ δημοφιλείς dj από τα πιο πολυσύχναστα μπαρ και ραδιόφωνα της πόλης θα «ντύσουν» με τις μουσικές επιλογές τους την εορταστική βραδιά. Ανάμεσά τους οι: 12ΟΣ Πίθηκος, BAILDSA, Γιάννης Νάστας από τους Xaxakes, The Speakeasies swing Band, Paranaoue, DJ Hot like Peppa, DJ Larry Skg, DJ Ison κ.ά.


ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΘ
Την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 1 Ιανουαρίου, στις 19.00, στο Μέγαρο Μουσικής θα δοθεί η πρωτοχρονιάτικη συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του προγράμματος της Θεσσαλονίκης - ΕΠΝ 2014 με ένα εορταστικό πρόγραμμα αφιερωμένο στους νέους της πόλης (σχετικό ρεπορτάζ στις σελίδες 28 - 29).

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙΟΥ
Η Θεσσαλονίκη - Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 κάνει την πρώτη κίνηση ματ: στις 2 Ιανουαρίου 2014 αρχίζει στην «Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων» του δημαρχείου Θεσσαλονίκης το πανελλήνιο πρωτάθλημα σκακιού εφήβων - νεανίδων έως 18 ετών και νέων ανδρών γυναικών έως 20 ετών. Περισσότεροι από εβδομήντα σκακιστές και σκακίστριες από όλη την Ελλάδα θα αγωνιστούν για επτά ημέρες προκειμένου να αναδειχθούν οι πρωταθλήτριες και πρωταθλητές του 2014.
Τα πρωταθλήματα είναι ενταγμένα στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης - ΕΠΝ 2014 και αποτελούν την πρώτη εκδήλωση της χρονιάς. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Ένωση Σκακιστών Θεσσαλονίκης, ο παλαιότερος και μεγαλύτερος σκακιστικός σύλλογος της πόλης, που ιδρύθηκε το έτος 1952.
Οι αγώνες είναι ανοικτοί στο κοινό και θα μεταδίδονται ζωντανά μέσω διαδικτύου από το site www.games2014.esth.gr, όπου θα υπάρχουν και περισσότερες πληροφορίες. Η τελετή έναρξης θα γίνει στις 2 Ιανουαρίου στις 16.00 και η τελετή λήξης στις 8 Ιανουαρίου 2014 στις 16.30.

ΠΗΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: www.makthes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου