Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

«Θα ξυπνήσει η διοίκηση του Δήμου από τον λήθαργο;» Κριτική από τους "Πολίτες σε Δράση" Αμπελοκήπων-Μενεμένης



«Θα ξυπνήσει η διοίκηση του Δήμου από τον λήθαργο;» Με αυτόν τον τίτλο η ανεξάρτητη δημοτική κίνηση Αμπελοκήπων –Μενεμένης ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ  κριτικάρει την δημοτική αρχή σχετικά με τα προβλήματα συγκεκριμένων σχολικών μονάδων.
Ακολουθεί το πλήρες δελτίο τύπου :
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θα ξυπνήσει η διοίκηση του Δήμου από τον λήθαργο;

Κωμικοτραγικές και συνάμα επικίνδυνες καταστάσεις διαδραματίζονται στο σχολικό συγκρότημα της οδού Πλαστήρα στους Αμπελοκήπους! Εκεί βρίσκονται 4 σχολεία: το 1 και 2 γυμνάσιο το 2ο Λύκειο και το ΕΠΑΛ συνολικά δε φοιτούν 1.050 περίπου παιδιά.
Τα προβλήματα δεν λείπουν και εδώ. Τα μικρά παιδιά των γυμνασίων χρησιμοποιούν τον ίδιο αύλειο χώρο με τα μεγάλα του Λυκείου και του ΕΠΑΛ με ότι αυτό συνεπάγεται ενώ υπάρχουν και κοινές τουαλέτες του 1ου γυμνασίου με το ΕΠΑΛ !!!

Αυτά είναι το λιγότερο όμως σε σχέση με αυτό που αντικρίσαμε επισκεπτόμενοι, ως Δημοτική Παράταξη, το συγκεκριμένο συγκρότημα. Η εξωτερική πόρτα όλες τις ώρες είναι ορθάνοιχτη, φύλακας τις πρωινές ώρες δεν υπάρχει, με αποτέλεσμα όποιος θέλει και ότι ώρα θέλει να μπαινοβγαίνει όχι μόνο στην αυλή του σχολείου αλλά και εντός των σχολείων!
ΠΗΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ:  http://www.aftodioikisinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου