Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Ένα δέντρο γεμάτο φιλιά και ελπίδα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!



Σήμερα στην Αριστοτέλους ένα διαφορετικό δέντρο σε περιμένει. Αυτά τα Χριστούγεννα η ΟΠΑΠ φέρνει ένα δέντρο διαφορετικό από τα άλλα, ένα δέντρο που το στολίζουν τα φιλιά μας και κάνει το καλό! Κάθε Χριστούγεννα ανταλλάσσουμε φιλιά με πολλούς ανθρώπους, με τους συγγενείς μας,  με τους φίλους, με τους αγαπημένους μας. Η ΟΠΑΠ παίρνει ένα απλό μας φιλί και το κάνει κάτι ακόμα μεγαλύτερο, γιατί φέτος για κάθε μας φιλί θα δωρίζει ένα ευρώ σε ορφανοτροφεία της Ελλάδας!

Από τις 19 Δεκεμβρίου έως την 1η Ιανουαρίου, 2 μεγάλα δέντρα στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Το Δέντρο των Φιλιών της Αθήνας θα βρίσκεται στην οδό Βουκουρεστίου και της Θεσσαλονίκης, στην Πλατεία Αριστοτέλους.
Τα δύο αυτά δέντρα θα έχουν έναν μετρητή και θα μπορούν όσοι θέλουν να σταθούν μπροστά τους και να ανταλλάξουν ένα φιλί αγάπης! Μόλις φιληθούν, θα δουν τη δύναμη του φιλιού τους, γιατί θα δουν το Δέντρο των Φιλιών να φωτίζεται!
Το φιλί τους θα φωτογραφίζεται και θα ανεβαίνει στο facebook application της ΟΠΑΠ «Το Δέντρο των Φιλιών» και θα προστίθεται στο μετρητή. Για κάθε φιλί θα δίνεται 1 ευρώ σε ορφανοτροφεία της Ελλάδας κι έτσι ένα απλό φιλί, θα γίνεται μια κίνηση προσφοράς!

Όσοι δεν μπορούν να έρθουν στα δύο σημεία, μπορούν να ανεβάσουν δικές τους φωτογραφίες φιλιών στο application του Facebook Το δέντρο των φιλιών! Μπαίνουν στη σελίδα της ΟΠΑΠ, κάνουν like και ανεβάζουν τη φωτογραφία ενός φιλιού που έχουν δώσει στο άλλο τους μισό, στη μαμά τους, σε έναν φίλο τους ή ακόμα και στον αέρα και η ΟΠΑΠ για κάθε φιλί, δίνει 1 ακόμη ευρώ στα ορφανοτροφεία! Μπορούν να ανεβάζουν 1 φιλί κάθε μέρα αν θέλουν και να συνεχίσουν να στολίζουν το Δέντρο των Φιλιών!
Αυτά τα Χριστούγεννα κάθε φιλί μετράει! Μην ξεχάσετε λοιπόν να κάνετε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης και να ανταλλάξετε φιλιά αγάπης που κάνουν το καλό!
Περάστε από την πλατεία, φιληθείτε με αγάπη και προσθέστε ένα ευρώ σε κάθε ορφανοτροφείο! 
ΠΗΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: www.parallaximag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου