Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΑΥΤΗΝ την ΚΥΡΙΑΚΗ η "ΑΡΣΙΣ" γιορτάζει στο FIX! Συμμετέχει στις εκδηλώσεις και το Χορευτικό Συγκρότημα Νεανικής Εστίας Ζωοδόχου Πηγής Αμπελοκήπων παρουσιάζοντας Χορούς και Έθιμα των Χριστουγέννων!



Η ΑΡΣΙΣ- Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων σας προσκαλεί σε ένα ολοήμερο εορταστικών εκδηλώσεων στο χώρο του ΦΙΞ in art (26ης Οκτωβρίου 15) την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013. Σας περιμένουμε για να γνωριστούμε, να διασκεδάσουμε και να υποστηρίξουμε τη δράση μας.
Η ημέρα θα ξεκινήσει στις 11:00πμ με Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα από την Π
αιδική Χορωδία του «Θερμαϊκού Ωδείου». Στις 12:00μμ το Χορευτικό Συγκρότημα Νεανικής Εστίας Ζωοδόχου Πηγής Αμπελοκήπων θα παρουσιάσει χοροθέατρο με θέμα, «Παραδοσιακοί Χοροί και Αναπαραστάσεις Χριστουγεννιάτικων Εθίμων».
Συγχρόνως, εντός του χώρου θα λειτουργήσουν τα Χριστουγεννιάτικα Μπαζάρ των δομών της ΑΡΣΙΣ με δημιουργίες των παιδιών και εφήβων που φιλοξενούνται στους Ξενώνες Ανηλίκων. Επίσης, θα υπάρχει ανταλλακτικό παζάρι, όπου θα ανταλλάσσουμε τρόφιμα με χρηστικά αντικείμενα της αρεσκείας σας, καθώς και παζάρι βιβλίων και διακοσμητικών αντικειμένων.


Στη13:30μμ θα περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους για μια νέα εμπειρία που θα μας χαρίσει το Βιβλιοπωλείο «Γιάφκα» με το εργαστήρι «Ελάτε να γράψουμε το δικό μας παραμύθι!» Ένα καινούριο παραμύθι κάθε φορά, περιμένει τους συγγραφείς του για να το γράψουν, να το εικονογραφήσουν, να
το παίξουν καινα το ταξιδέψουν. Το μεσημεράκι τα ξωτικά μας θα σας περιμένουν για να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε, να ζωγραφίσουμε τα πρόσωπά μας, να φουσκώσουμε μπαλόνια και να δημιουργήσουμε υπέροχες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές!

Στις 17.00μμ η Παραμυθού-story teller Κατερίνα Κλεάρχου μας προσκαλεί σε
μια διαφορετική αφήγηση παραμυθιού! Στις 19.00μμ το εφηβικό συγκρότημα «PASSE PARTOUT» θα μας ξε
σηκώσει με ροκ ρυθμούς! Η βραδιά θα κλείσει με τον Βασίλη Πρατσινάκη, την Μαρία Φραγκούλη και τον Νίκο Ταλέα να μας ταξιδεύουν στους γνωστούς και γνώριμους έντεχνους και λαϊκούς ήχους τους! Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21.30μμ.
Η τιμή εισόδου ανέρχεται στα 6 € (έχει ολοήμερη διάρκεια, συμπεριλαμβανομένης και της συναυλίας) και τα έσοδα θα ενισχύσουν αποκλειστικά το έργο της ΑΡΣΙΣ‐ Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων. Η είσοδος για τα παιδιά είναι δωρεάν και στην τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνεται καφές ή μπίρα.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο 2310 526150 και στο infothes@arsis.gr

 ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ στο ΦΙΞ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου