Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Καλοκαίρι με Θέατρο και Μουσική στο Θέατρο Δάσους!


To θέατρο Δάσους στο Σέιχ Σου κάθε καλοκαίρι είναι μια δημοφιλής θερινή σκηνή της Θεσσαλονίκης που φιλοξενεί συναυλίες και παραστάσεις.
Το ίδιο θα συμβεί και φέτος, αφού το πρόγραμμα του χώρου περιλαμβάνει συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, που θα παρουσιαστούν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Συγκεκριμένα, τον τρέχοντα μήνα θα φιλοξενηθούν οι εκδηλώσεις: συναυλία Θανάση Παπακωνσταντίνου (11/6), συναυλία Ελεωνόρας Ζουγανέλη (16/6), συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου με τίτλο “Μάνα μου Ελλάς” με τους Ηρώ Σάια, Ζαχαρία Καρούνη και Νεοκλή Νεοφυτίδη (18/6) και η παράσταση “Κάψε το σενάριο” με τους Λάμπρο Φισφή, Δημήτρη Μακαλιά, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Γιώργο Βαγιάτα (25/6).

Τον Ιούλιο ακολουθούν: “Θεσμοφοριάζουσες” του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη με τον ίδιο και τους Δημήτρη Πιατά, Φαίη Ξυλά, Θανάση Αλευρά κ.α. (2/7-3/7), “Φιλοκτήτης” του Σοφοκλή σε μετάφραση - σκηνοθεσία Κώστα Φιλίππογλου με τους Μιχαήλ Μαρμαρινό, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και Αιμίλιο Χειλάκη(4/7), συναυλία Orquestra Buena Vista Social Club (5/7), “Τα παντρολογήματα” του Γκόγκολ σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου με τους Ναταλία Τσαλίκη και Χρήστο Λούλη (8/7-9/7), “Πέρσες” από το ΚΘΒΕ σε σκηνοθεσία Νικαίτης Κοντούρη με τους Γιάννη Φέρτη, Άκη Σακελαρίου, Λάζαρο Γεωργακόπουλο, Γιώργο Κολοβό κ.α. (16/7, 17/7, 18/7, 19/7), “Βάτραχοι” του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα με τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Φάνη Μουρατίδη, Γιάννη Ζουγανέλη, Πάνο Βλάχο (22/7, 23/7, 24/7) και “Ιππόλυτος” του Ευριπίδη από το Εθνικό Θέατρο σε σκηνοθεσία Λυδίας Κονιόρδου με την ίδια και τους Νίκο Κουρή, Θέμη Πάνου, τη Λήδα Πρωτοψάλτη, Μάρθα Φριντζήλα κ.α. (29/7, 30/7, 31/7).  
Σημειώνεται, ότι το θέατρο Γης δεν θα λειτουργήσει φέτος λόγω της ανάγκης πραγματοποίησης εργασιών στον χώρο.
 

ΠΗΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: www.makthes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου