Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Του Δ.Παυλακούδη: " ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι να είσαι μεγάλος αθλητής ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ!" ( ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)




ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ζήσαμε όλοι όσοι βρεθήκαμε την Κυριακή στο Παλατάκι για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στο μικρό τελικό της Α1 ανδρών πρωταθλήματος μπάσκετ.
Στο αγωνιστικό κομμάτι  ΗΡΘΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ μετά από ένα συκλονιστικό αγώνα.  Ο "Δικέφαλος" κέρδισε στο "Παλατάκι" τον Πανιώνιο με σκορ 84-80 και έτσι με αυτή την νίκη τερμάτισε στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος. Ουσιαστικά αυτή η επιτυχία ήταν η επιβράβευση της σταθερότατης και καλής απόδοσης του συνόλου του Σούλη Μαρκόπουλου κατά την διάρκεια των πλέι οφ, με την ομάδα μας  έτσι να "σπρώχνει" στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος τους "κυανέρυθρους".
ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕ είναι η ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ, ο ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟΣ και ΚΥΡΙΩΣ η ΑΝΘΡΩΠΙΑ των παικτών και του προπονητικού team του ΠΑΟΚ!

 Μετά την λήξη του αγώνα με τον Πανιώνιο υπήρξε μια πολύ όμορφη στιγμή, όταν οι παίκτες συγκεντρώθηκαν γύρω από τον Γιαννάκη (έναν φίλαθλο του ΠΑΟΚ με κινητικά προβλήματα) που παρακολουθεί συνεχώς ματς της ομάδας και πανηγύρισαν μαζί του τη μεγάλη επιτυχία!




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ





ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ  είναι να είσαι μεγάλος αθλητής
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!


ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ του χρόνου να ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ το μπάσκετ του ΠΑΟΚ περισσότερο!
Οι παίκτες, ο προπονητής και η διοίκηση ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ και με το παραπάνω!


Δημήτριος Χ. Παυλακούδης
 Φιλόλογος- M
A  Μεσαιωνικής Νεοελληνικής Φιλολογίας Α.Π.Θ.
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Αμπελοκήπων – Μενεμένης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου