Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ αύριο στην πόλη μας!Ο Γιώργος Νταλάρας με την «Μικρή Πατρίδα» στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ 2014!



Μετά την μεγάλη επιτυχία των συναυλιών «Δυο Πιάνα, Μια Φωνή» το χειμώνα στην Κύπρο και σε επιλεγμένες μουσικές σκηνές στην Ελλάδα, ο Γιώργος Νταλάρας με τον Γιώργο Ανδρέου παρουσιάζουν την Τετάρτη 16 Ιουλίου στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών την «Μικρή Πατρίδα», ερμηνεύοντας τραγούδια από καρδιάς.
Μαζί τους εμφανίζεται και μια νέα ενδιαφέρουσα φωνή, η Ευτυχία Μητρίτσα, η οποία είναι και μουσικός, πιάνο και ακορντεόν, που ξέρει να “τα λέει” τα λαϊκά, τα έντεχνα και τα παραδοσιακά, αλλά συγχρόνως να παραμένει και παιδί της εποχής της.



Τη σκηνή θα μοιραστούν με τους εξαιρετικούς σολίστες Γιώργο Παπαχριστούδη πιάνο, Γιώργο Μάτσικα μπουζούκι και Ντάσσο Κούρτι ακορντεόν. Ο Γιώργος Νταλάρας και οι μουσικοί, διασκεύασαν σχεδόν 40 τραγούδια γι’ αυτό το ρεσιτάλ, επιλογές από την προσωπική του δισκογραφία, παλιά και καινούργια, ρεμπέτικα, αλλά και παραδοσιακά καθώς και μελωδίες της Μεσογείου.

Ένα μέρος αυτής της καλλιτεχνικής συνεύρεσης είναι αφιερωμένο στο συνθέτη Γιώργο Ανδρέου, με τον οποίο ξεκίνησαν τη συνεργασία τους στη «Μικρή Πατρίδα». Βγαίνουν λοιπόν ξανά στο δρόμο, εκεί, στο “φοβερόν κριτήριον”, στους αγαπημένους τους συνοδοιπόρους μιας ζωής-τους ακροατές της μουσικής τους, τους φίλους τους, τους δικούς τους ανθρώπους. Αγωνιούν για την κρίση τους, παραμένοντας αισιόδοξοι - πως το Μυστήριο θα πραγματωθεί κι αυτήν τη φορά, πως θα γίνουνε Ένα, πως θα συγκινηθούνε, θα παρηγορηθούνε. Θα ελπίσουνε. Πάντα μέσα από τα τραγούδια, που καθένα αποκαλύπτει με έναν απροσδόκητο και μαζί απλό τρόπο, ιστορίες γοητευτικές, πονεμένες, γαλήνιες, σπάνιες αλλά και καταγγελτικές, πικρές, συγκινητικές, όπως ακριβώς εκφράζεται η ζωή μας καθημερινά.

Τιμές εισιτηρίων:
Φοιτητές/άνεργοι/πολύτεκνοι/ΑΜΕΑ: 7€
Προπώληση: 10€, ταμεία 12€
Διακεκριμένες θέσεις: 15€

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:
www.Viva.gr, Public, Seven Spots, Ianos, Μονή Λαζαριστών, Ταμείο ΚΟΘ, ΣΑΡΩΘΡΟΝ

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών 2014
Κολοκοτρώνη 21, 564 30 Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη
Τ 2310 589.200, F 2310 651.099, Ε press@monilazariston.gr
www.monilazariston.gr


ΠΗΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: www.ipolistonkosmo.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου