Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Βασίλης τραγουδά Μίκη Θεοδωράκη 40 χρόνια μετά..στις 1 Οκτώβρη στο Παλαί ντε Σπορ



Παλαί ντε Σπορ Θεσσαλονίκης
(Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρον)

40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ...

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014, 21.00


Η STRAY MUSIC και η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» παρουσιάζουν τoν Βασίλη Παπακωνσταντίνου στη συναυλία «40 χρόνια μετά...»
Ένα αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, με την Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» και την συμμετοχή της Μπέττυς Χαρλαύτη.

Σαράντα χρόνια μετά την πρώτη γνωριμία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με τον Μίκη Θεοδωράκη στο Παρίσι, που οδήγησε στην επίσημη έναρξη της συνεργασίας τους το 1976, ο δημοφιλής ερμηνευτής και κατεξοχήν ‘συναυλιακός’ καλλιτέχνης με την νεανική ορμή, την ώριμη τρυφερότητα και το μοναδικό ροκ στυλ συμπράττει επί σκηνής με την δεκαμελή Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», παρουσιάζοντας μια ανατρεπτική συναυλία-γεγονός με κοινωνική ευαισθησία, μια βραδιά γεμάτη Ελλάδα, ελεύθερο και σκεπτόμενο πνεύμα, ενέργεια, συγκίνηση, νοσταλγική αλλά και επίκαιρη διάθεση.



Η βραδιά θα κυλήσει με τραγούδια από τους κύκλους τραγουδιών που έχουν αφήσει το στίγμα τους, όπως Άξιον Εστί, Τα τραγούδια του Αντρέα, Τα τραγούδια του Αγώνα, καθώς και από τη δισκογραφική συνεργασία του Μίκη Θεοδωράκη με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου: Της Εξορίας, Ο Εχθρός Λαός και Καρυωτάκης.

Μια συναυλία «συνάντηση» δύο καλλιτεχνών που εδώ και δεκαετίες εμπνέουν ολόκληρες γενιές, πρωτοστατώντας με τη δουλειά τους που συνενώνει με τόλμη ποικίλα μουσικά είδη. Μια συναυλία «ευκαιρία» για τη νεότερη γενιά να μάθει, να νιώσει, να σκεφτεί και να ακούσει -όπως λέει ο Θεοδωράκης- όχι μόνο με τα αυτιά της, αλλά και με τη φαντασία της.

Μέρος των εσόδων από τη συναυλία θα διατεθεί για τις εκπαιδευτικές ανάγκες και τον εκσυχρονισμό του τεχνικού εξοπλισμού του Κ.Ε.Α.Τ. Θεσσαλονίκης – Σχολή Τυφλών.

Ώρα έναρξης 21.00
Ώρα προσέλευσης 20:00



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Τιμή Εισόδου
Διακεκριμένη-Πλατεία: 25Ε
Προπώληση Πλατεία-Κερκίδα: 15E, 12E(για ανέργους, φοιτητές κλπ.)
Ταμείο τη μέρα της συναυλίας: Πλατεία-Κερκίδα: 18E
Προπώληση εισιτηρίων από 19 Σεπτεμβρίου:Public, Ιανός, Παπασωτηρίου, Seven Spot
Ηλεκτρονικά: www.viva.gr και www.public.gr
Τηλεφωνικά στο 11876




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου