Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: " Ας αποφασίσουν Σαμαράς και Τσίπρας για τις κάλπες "



Στον Αντώνη Σαμαρά και στον Αλέξη Τσίπρα, με τους οποίους θα συναντηθεί την προσεχή εβδομάδα, πέταξε το μπαλάκι σχετικά με τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Στο πλαίσιο της πρώτης διαδικτυακής συνέντευξης, την οποία παραχώρησε σε επτά ραδιοφωνικούς σταθμούς της περιφέρειας από το στούντιο του ιντερνετικού ραδιοφώνου του Ποταμιού, ο επικεφαλής του κόμματος ερωτηθείς για τον χρόνο των εκλογών είπε: “Ας αποφασίσουν ο Σαμαράς και ο Τσίπρας πότε θα γίνουν οι εκλογές για να βγει η χώρα από αυτή την ανασφάλεια”. Ο κ. Θεοδωράκης τάχθηκε υπέρ των ισχυρών κυβερνήσεων συνεργασίας λέγοντας πως “το 25% και το 30% είναι μειοψηφία. Η Ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση του 51%. Μόνο έτσι θα πειστούν και οι Έλληνες για την κυβέρνησή τους και οι ξένοι ότι είμαστε δυνατοί”. Όσον αφορά τον χαρακτήρα αυτής της κυβέρνησης είπε πως “θα πρέπει να έχει συγκεκριμένο προοδευτικό προσανατολισμό”.

Ως προς τον ρόλο του κόμματός του είπε πως “έχουμε το δυναμικό στο Ποτάμι να είμαστε κάτι παραπάνω από παιδονόμοι του ΣΥΡΙΖΑ και του Σαμαρά. Θέλω να καταλάβει ο κόσμος ότι η δική μου προσπάθεια δεν είναι να μπω εγώ στα υπουργεία, αλλά εκείνος”. Τόνισε ότι “εμείς πιστεύουμε στο 7-0-0 και όχι στο 4-2-1 που εφήρμοσαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ στις προηγούμενες διαπραγματεύσεις. Πιστεύουμε δηλαδή ότι οι επτά άνθρωποι ενός κυβερνητικού σχήματος επιλέγονται από αυτούς που συμμετέχουν σε αυτή την κυβέρνηση”. Παράλληλα υπογράμμισε πως “αυτοί που έχουν πει ψέματα θα πρέπει να αποσυρθούν από το δημόσιο και να μπουν στις θέσεις τους νέα παιδιά”.
Σε ό,τι αφορά την ενδεχόμενη συμμετοχή των κ. Τατσόπουλου και Ψαριανού στα ψηφοδέλτια του Ποταμιού ο κ. Θεοδωράκης είπε ότι αυτό θα εκτιμηθεί προσεχώς.
Σχετικά με τη χθεσινή συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου και τις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, από το Ποτάμι σχολίαζαν ότι “η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου αντί για ένα σχέδιο με αλλαγές, με κοινωνική ευαισθησία και δίκαιη κατανομή βαρών, αυτοσχεδιάζει με προχειρότητα, με αποκλειστικό κριτήριο την εκλογική τους επιβίωση. ‘Παλιά μου τέχνη κόσκινο’, δηλαδή, σε μια χώρα που πρέπει να τα αλλάξει όλα γιατί κάθε μέρα το οξυγόνο της λιγοστεύει”.
Την προσεχή Κυριακή ο επικεφαλής του Ποταμιού θα βρίσκεται στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα για να απαντήσει στα ερωτήματα των κατοίκων σχετικά με τις θέσεις του κόμματός του για τους μετανάστες.
Ν.Η.
ΠΗΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: http://www.makthes.gr/news/politics/127306/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου