Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ το εκπληκτικό ΒΙΝΤΕΟ: ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ τα Ελγίνεια Μάρμαρα ΠΡΕΠΕΙ να ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ στην ΕΛΛΑΔΑ τη χώρα που τα "γέννησε"! Bring Them Back!



Ένα εξαιρετικά εμπνευσμένο ΒΙΝΤΕΟ που προσπαθεί να περάσει το ΜΗΝΥΜΑ πως κάθε μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς φαντάζει ξένο και χάνει την αξία του αν βρίσκεται ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ του περιβάλλον και την πατρίδα που το γέννησε.

ΕΥΧΗ ΟΛΩΝ να ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ και να δικαιωθεί ο ΑΓΩΝΑΣ του Ελληνισμού για την επιστροφή των Ελγινείων μαρμάρων στην Ακρόπολη!
Η εκστρατεία που ξεκίνησε κάποτε η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ Μελίνα Μερκούρη έχει βρει εκατομμύρια θιασώτες σε ολόκληρη την υφήλιο! Οι φωνές υπέρ της Επιστροφής των μαρμάρων ακόμη και εντός της Βρετανίας πληθαίνουν, πολιτικοί από ολοένα και περισσότερες χώρες στηρίζουν ανοιχτά την Ελλάδα και το υπερσύγχρονο μουσείο της Ακρόπολης,καταρρίπτει και την τελευταία "δικαιολογία" των Βρετανών,καθώς πλέον βρίσκεται μέσα στα πρώτα στη σχετική λίστα αξιολόγησης μουσεία του Κόσμου!Ας θυμηθούμε όλοι το ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ο αγώνας από τη Μελίνα:

Δημήτρης  Παυλακούδης
ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ – ΜA  Μεσαιωνικής και Βυζαντινής Φιλολογίας ΑΠΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου