Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Δ.Παυλακούδης: " ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ με περισσότερο χαμόγελο και θετική ενέργεια σε όλους και όλες"



Φίλες  φίλοι,
ΘΑ ΗΘΕΛΑ  ΟΛΟΨΥΧΑ  να ευχηθώ σε όλους και όλες  σας  ΚΑΛΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ  και  ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!
Εύχομαι  το φως  του άστρου  της  γέννησης  του Κυρίου μας  Ιησού Χριστού  να  φωτίσει  τις καρδιές  όλων των ανθρώπων  της  Γης.
Το φως  που οδήγησε  τους  Μάγους στη  φάτνη για να συναντήσουν  το νεογέννητο Σωτήρα,  ν’αποτελεί  πυξίδα  και  φάρο  που  θα οδηγεί  τον καθένα μας, τις οικογένειες μας και όλους  όσους αγαπάμε  στο δρόμο  της  Ελπίδας, της Αγάπης,  της  Ειρήνης και της Δημιουργίας.
ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ  ΕΝΩΜΕΝΟΙ κι ΑΔΕΛΦΩΜΕΝΟΙ  να δώσουμε  τον αγώνα κατά της Αδικίας, της Φτώχειας, της Διχόνοιας και του Πολέμου!
ΕΙΔΙΚΑ για την  πατρίδα μας  και  τους συμπολίτες μας που μαστίζονται από  μυριάδες προβλήματα  εύχομαι τούτα τα Χριστούγεννα να ναι  αφορμή  για  ειλικρινή  αυτοκριτική πολιτών και πολιτικών  και   ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ  γρήγορα να εργαστούμε από κοινού για να διώξουμε από πάνω μας τα «μαύρα σύννεφα» της ανασφάλειας , της διχασμού  και της αβεβαιότητας!
Να εργαστούμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ  για  να ξεπεράσουμε την  Οικονομική, Κοινωνική και πάνω  απ΄ όλα  Ανθρωπιστική κρίση την οποία βιώνουμε εδώ και χρόνια!
Το ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ  ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ και μια  ΕΛΛΑΔΑ  Προκοπής, Προόδου και Δημιουργίας!
Τέλος ΕΥΧΟΜΑΙ στον  καθέναν από εσάς  προσωπικά, υγεία, ευτυχία, δύναμη κι αισιοδοξία και να υποδεχθούμε όλοι το νέο χρόνο με περισσότερο χαμόγελο και θετική ενέργεια!

Δημήτρης Χ. Παυλακούδης
ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ – ΜΑ  Μεσαιωνικής και Βυζαντινής Φιλολογίας ΑΠΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου