Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Ο ξεχωριστός Γιώργος Χριστοδούλου ανηφορίζει Θεσσαλονίκη και ΞΕΦΩΤΟ στις 10 Μαϊου





Ο Γιώργος Χριστοδούλου ερμηνεύει μεγάλους δημιουργούς την Κυριακή 10 Μαΐου στη μουσική σκηνή «Ξέφωτο» (Λυκούργου 5, Λαδάδικα).

Μετά από πολλές συναυλίες και 3 γεμάτες σεζόν, ο τραγουδιστής έρχεται ξανά στη Θεσσαλονίκη σε μια μοναδική παράσταση με τραγούδια μεγάλων συνθετών.
Πρόκειται για μια φωτεινή διαδρομή με μεγάλες δημιουργίες και τραγούδια των Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Ξαρχάκου, Λοϊζου, Κουγιουμτζή, Μούτση, Σπανού, Ζαμπέτα, τα οποία θα πλημμυρίσουν το «Ξέφωτο» με αξέχαστες μελωδίες.

Σας περιμένουμε με μεγάλη χαρά σε ένα πρόγραμμα ποιότητας και διασκέδασης.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Χριστοδούλου


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Βυζαντινή μουσική δίπλα στο μεγάλο δάσκαλο Μανώλη Χατζημάρκο, κιθάρα και αρμονία - σολφέζ στο Ελληνικό Ωδείο Αθηνών.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου, ανακάλυψη των Μίκη Θεοδωράκη και Λευτέρη Παπαδόπουλου, μόλις στα 20 του χρόνια κάνει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά «Έβρεχε ο κόσμος» του Σταύρου Κουγιουμτζή, δίπλα στο μεγάλο συνθέτη, στη Μαρία Κουγιουμτζή (κόρη του συνθέτη) και στο Γιώργο Νταλάρα ο οποίος ερμηνεύει τρία από τα τραγούδια του δίσκου.

Στα «Τσιτσάνεια 2004» παίρνει το βραβείο ερμηνείας «Βραβείο Καλδάρα» που του το απονέμει η κόρη του Βασίλη Τσιτσάνη. Ακολουθούν συνεργασίες με αξιόλογους καλλιτέχνες (Πολυκανδριώτης, Δήμου, Γλυκερία, Κούκα, Αλκαίου, Ανδρεάτος, Λέκκας, Αδαμαντίδης και πολλοί άλλοι) με εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό μέχρι σήμερα.

Το 2011 κυκλοφορεί ο προσωπικός του δίσκος «Άμμος καυτή» από την εταιρεία «7» και τον Ηλία Μπενέτο.

Info

Κυριακή 10 Μαΐου
Ξέφωτο (Λυκούργου 5, Λαδάδικα)
Τηλ. για κρατήσεις: 2314 015 911 & 6931 091 534
Ώρα έναρξης: 23.00
Είσοδος 12 ευρώ με ποτό
ΠΗΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: https://www.facebook.com/events/901147509928390/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου