Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΦΗ! Η Φώφη Γεννηματά ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΠΑΣΟΚ!



Η  ΦΩΦΗ   ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ   ΕΞΕΛΕΓΗ  ΝΕΑ   ΠΡΟΕΔΡΟΣ   του  ΠΑΣΟΚ  και  μάλιστα από  τον  πρώτο γύρο  καθώς   συγκέντρωσε  ποσοστό  άνω  του  50% !
Η  συμμετοχή   στις  εκλογές  για  την ανάδειξη   του νέου προέδρου  αν  και σε καμία περίπτωση  δεν  άγγιξε  τους  αριθμούς   παλαιότερων εποχών  μπορεί  να κριθεί   ικανοποιητική    καθώς   ψήφισαν   περίπου   60.000   μέλη και φίλοι  του κινήματος  αλλά και  απλοί   πολίτες.
Μέχρι  τώρα  και  με ολοκληρωμένη την   καταμέτρηση   σε  286 από τις 311 κάλπες, σε σύνολο  50808 ψηφισάντων   η ΦΩΦΗ  ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ  έχει  λάβει  26068 ψήφους  έναντι  περίπου 13000 ψήφων του ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ και  12000 του ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ.
Η κ. Γεννηματά ευχαρίστησε τους χιλιάδες πολίτες που με τη συμμετοχή τους έδωσαν καθαρή εντολή για μια νέα αρχή, καθώς και τον Ευάγγελο Βενιζέλο για την προσφορά του στην χώρα και την παράταξη και τους συνυποψήφιούς της Ανδρέα Λοβέρδο και Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.


 Η ΦΩΦΗ  ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ κόρη του αείμνηστου μεγάλου αγωνιστή  πολιτικού Γιώργου Γεννηματά είναι η 5η Πρόεδρος και  παράλληλα   η  πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην ιστορία του  ΠΑΣΟΚ! ΣΤΙΣ  ΠΡΩΤΕΣ ΤΗΣ  ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΦΑΝΗΚΕ  ΕΝΩΤΙΚΗ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ  ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΗ  και  δήλωσε:   



«Αναλαμβάνω την ευθύνη της παράταξης με απόλυτη επίγνωση των δυσκολιών. Πιστεύω ότι μπορούμε να γίνουμε ξανά δυνατοί, ξανά υπερήφανοι, να ανανεώσουμε τους δεσμούς μας με την κοινωνία. Ανασυγκροτούμε και αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ. Παίρνουμε πρωτοβουλίες για να ενώσουμε τη δημοκρατική παράταξη. Προχωρούμε με συλλογικότητα και με τις αξίες της σοσιαλδημοκρατίας για μια Ελλάδα με αλληλεγγύη, κοινωνική δικαιοσύνη και ανάπτυξη, με σταθερή την ευρωπαϊκή προοπτική της.Είναι η ώρα της αλήθειας, της εθνικής ομοψυχίας και ο πρωθυπουργός οφείλει να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς επιτέλους ουσιαστικά και πραγματικά».
ΕΥΧΟΜΑΙ  ΟΛΟΨΥΧΑ  ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ  και  ΚΑΛΗ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ  στη  ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ!
ΕΥΧΟΜΑΙ  να κατορθώσει   να ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ, να  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙ, να  ΧΑΡΑΞΕΙ  ΝΕΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ και ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ!
ΠΑΝΩ  ΑΠ ‘ΟΛΑ ΕΥΧΟΜΑΙ  ΝΑ  ΕΝΩΣΕΙ  και   ΝΑ  ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ  ΤΗ  ΜΕΓΑΛΗ  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ  ΠΑΡΑΤΑΞΗ!
Όπως είπα χτες  συζητώντας με έμπειρο στέλεχος  του ΠΑΣΟΚ στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης όπου  και ψηφίζω  η μεγάλη  παρακαταθήκη μας για το μέλλον της παράταξης είναι  «πως  μόνο ΕΜΕΙΣ έχουμε αναλάβει το κόστος της ΕΥΘΥΝΗΣ και συνεπώς ΟΣΟΙ ΜΕΙΝΑΜΕ στο ΠΑΣΟΚ, ΜΕΙΝΑΜΕ και ΜΕΝΟΥΜΕ  ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.
Και συνειδητά θα χαράξουμε ΝΕΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ κι  ελπίζω και ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ»!
Ας θυμηθούμε  άλλωστε  τα λόγια του μεγάλου ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ  λίγο πριν φύγει το 1994.
« ΓΙΑ ΤΟ  ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που αγάπησα πιο  πολύ εύχομαι 3 πράγματα: ENOTHTA, ΠΕΡΙΣΚΕΨΗ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ»
Έννοιες  που χάσαμε  εδώ και χρόνια κι ελπίζω σύντομα  ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ!


Δημήτρης Χ. Παυλακούδης

ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ – ΜΑ  Μεσαιωνικής και Βυζαντινής Φιλολογίας ΑΠΘ
Πρ.Γραμματέας  ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΠΑΣΟΚ Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης



Υ.Γ.  ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ στο Εκλογικό Τμήμα των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης ΨΗΦΙΣΑΝ  137 μέλη και φίλοι και  έλαβαν
1. ΦΩΦΗ  ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ  62
2. ΟΔΥΣΣΕΑΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ  51
3. ΑΝΔΡΕΑΣ  ΛΟΒΕΡΔΟΣ  22
ΛΕΥΚΑ  1
ΑΚΥΡΑ  1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου