Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ και οι ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ στους Ανεξάρτητους Έλληνες!Τουλάχιστον 4 βουλευτές διατυπώνουν αντιρρήσεις!



ΑΡΧΙΣΑΝ  ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ  και  οι  ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ  στους  Ανεξάρτητους  Έλληνες  καθώς  πριν  λίγο   ο Πρόεδρος  τους  Πάνος  Καμμένος  ανακοίνωσε  πως διέγραψε   το  βουλευτή  Ηρακλείου κ.Δαμαβολίτη.  ΜΟΝΟ  με  12 βουλευτές  έμεινε  πλεόν  το κόμμα ενώ υπάρχουν  κι άλλες διαφοροποιήσεις.

Διαφορετική άποψη από την επίσημη θέση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για το δημοψήφισμα διατυπώνουν τέσσερις βουλευτές: ο Κώστας Δαμαβολίτης δήλωσε πως θα ψηφίσει «ναι» στις 5 Ιουλίου, ενώ οι Βασίλης Κόκκαλης, Νίκος Μαυραγάνης και Δημήτρης Καμμένος ζητούν απόσυρση του δημοψηφίσματος.
Πάντως, ο κ. Μαυραγάνης δήλωσε πως θα ψηφίσει «όχι» σε περίπτωση που το δημοψήφισμα γίνει κανονικά.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Βασίλης Κόκκαλης είπε: «Κάνω έκκληση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών και να ακυρώσει το δημοψήφισμα.

» Δεν είχαμε εντολή να κλείσουμε τις τράπεζες και να κουρευτούν οι καταθέσεις».


Ερωτηθείς τι θα ψηφίσει αν τελικά γίνει το δημοψήφισμα, απάντησε ότι  σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να διακυβευτεί ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός της χώρας.

«Δίνουμε τη μάχη μέσα στο ευρώ. Δυστυχώς μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ μας δίνουν το δικαίωμα να μιλάμε για δραχμή» σημείωσε ο κ. Κόκκαλης, διευκρινίζοντας ότι εκφράζει την προσωπική του άποψη και πως «το κόμμα θα τοποθετηθεί».

«Εγώ εντολή να βγάλω την Ελλάδα από το ευρώ δεν είχα» είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στο Μega, o κ. Δαμαβολίτης είπε ότι τώρα που πάμε στην τελική ευθεία, το ερώτημα είναι όλο και πιο ξεκάθαρα «ευρώ ή δραχμή».

Αν πάμε με όχι στη διαπραγμάτευση και μας πουν και εκείνοι όχι, υπάρχει ο κίνδυνος να βγούμε από το ευρώ, τόνισε.

Ο κ. Δαμαβολίτης ξεκαθάρισε ότι σέβεται και εκτιμά τον πρόεδρο Πάνο Καμμένο, αλλά στο συγκεκριμένο ζήτημα έχει διαφορετική άποψη, την οποία όφειλε να εκφράσει.

Αργότερα, και ο Δημήτρης Καμμένος παρενέβη ζητώντας απόσυρση του δημοψηφίσματος και επιστροφή στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, λέγοντας πως «η παραμονή της χώρας στο ευρώ και την ΕΕ είναι αδιαπραγμάτευτα».

Σε ανακοίνωσή του, την οποία ο βουλευτής ανήρτησε και στο Twitter, ανέφερε πως μετά την τελευταία επιστολή του πρωθυπουργού για νέο πακέτο «δεν υφίσταται πλέον κανένα ζήτημα δημοψηφίσματος καθώς σε συνθήκες πόλωσης ο ελληνικός λαός καλείται να αποφασίσει πάνω σε μία πρόταση των θεσμών που η ίδια η κυβέρνηση την έχει αποδεχθεί ως βάση διαπραγμάτευσης».
ΠΗΓΗ  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500009478

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου