Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΙΑΛΕΞΗ-ΕΙΣΗΓΗΣΗ του Δημήτρη Παυλακούδη στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Παιονίας το ΣΑΒΒΑΤΟ 3 Οκτωβρίου. ΘΕΜΑ: «Μοναχισμός και Μοναστική παράδοση στην Μακεδονία: Ιστορία και αφήγηση μέσα από τρία μοναστήρια»




Φίλες και φίλοι,
Θα ήθελα με ιδιαίτερη χαρά να σας προσκαλέσω το ΣΑΒΒΑΤΟ  3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  στη διάλεξή μου στα πλαίσια του Λαϊκού Πανεπιστημίου Παιονίας  με θέμα: «Μοναχισμός και Μοναστική παράδοση στην Μακεδονία: Ιστορία και αφήγηση μέσα από τρία μοναστήρια».
Η εισήγηση-διάλεξη που θα επικεντρωθεί στη μακραίωνη ιστορία του μοναχισμού  στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας   θα πραγματοποιηθεί  στις 6 το απόγευμα στο Δημαρχείο ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ (Αίθουσα Δημ.Συμβουλίου-2ος όροφος).

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Παιονίας για την πρόσκληση που μου απευθύνει γι’ακόμη μια χρονία,τιμώντας με τόσο ως άνθρωπο όσο και ως επιστήμονα και να ευχηθώ καλή επιτυχία και  καλή αρχή καθώς  με την εισήγησή μου ξεκινά το ακαδημαϊκό έτος 2015-16.Εύχομαι ολόψυχα οι πολίτες της ευρύτερης περιοχής της Παιονίας να στηρίξουν το θεσμό του Λαϊκού Πανεπιστημίου και φέτος όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια.

Δημήτρης Χ. Παυλακούδης
ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ – ΜΑ  Μεσαιωνικής και Βυζαντινής Φιλολογίας ΑΠΘ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου