Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Σκόρπιες σκέψεις με αφορμή το χτεσινό ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!

Λίγα λόγια για το χτεσινό ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: 
1. Δίκαια κέρδισε ο Ολυμπιακός που αυτή τη στιγμή έχει μακράν το πιο ποιοτικό ρόστερ στην Ελλάδα και καλύτερη φυσική κατάσταση.
2.Ο διαιτητής Γιάχος εκτέθηκε με τι χτεσινή άψογη διαιτησία του καθώς αποδείχθηκε περίτρανα ο δόλος του στον τελικό με τον Αστέρα Τρίπολης.
3. Ο Ρομπέρτο αποτελεί τον καλύτερο τερματοφύλακα που χει περάσει ποτέ από την Ελλάδα όσα χρόνια βλέπω ποδόσφαιρο.Αδικείται σ'αυτό το πρωτάθλημα!
4. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήταν άψογος και εξέθεσε όλους όσους προδίκαζαν έκτροπα στην Τούμπα. Μακάρι να βλέπουμε τέτοια γήπεδα πάντα!
5. Οι παίκτες του Ολυμπιακού με συγκίνησαν τη στιγμή που κατέθεσαν στεφάνι στη μνήμη των παιδιών της Θύρας 4 που χάθηκαν στα Τέμπη.
6. Δεν ξέρω αν ο Ιγκόρ Τούντορ θα πετύχει ως προπονητής στον ΠΑΟΚ-πράγμα που εύχομαι- ξέρω όμως πως είναι ένας άνθρωπος με επίπεδο και ποιότητα σκέψης που διδάσκει ήθος κι εμπνέει σεβασμό.ΟΣΟ για του παίκτες μας ήταν κατώτεροι των προσδοκιών.Σαφώς κουρασμένοι από τον αγώνα με τη Ντορτμουντ, χρειάζονται στήριξη μιας και τώρα χτίζεται η ομάδα.
ΜΑΚΑΡΙ το ποδόσφαιρο να παίζεται στα γήπεδα πάντα και όχι στα γραφεία,τις κερκίδες και τις κλειστές αίθουσες.Ας το πάρουν είδηση οι Μαρινάκηδες,οι Μελισσανίδηδες,οι Σαββίδηδες και όλοι όσοι εμπλέκονται πως ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ και πρέπει ο καλύτερος να κερδίζει.
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ πως πρέπει ο Μαρινάκης τώρα να παραιτηθεί τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του και οι κατηγορούμενοι διαιτητές να εξαιρεθούν μέχρι τότε. Αν δικαιωθούν ας επιστρέψουν! Με χαροποιεί το γεγονός πως την ίδια άποψη με μένα έχουν  και πολλοί φίλαθλοι του Ολυμπιακού λέγοντας πως:  "θέλουν κι άλλους Αγγελόπουλους και όχι κι άλλους Μαρινάκηδες"

ΔΗΜΗΤΡΗΣ  ΠΑΥΛΑΚΟΥΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου