Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Με απόλυτη επιτυχία η παρουσίαση για την ενδυνάμωση των γυναικών ΡΟΜΑ στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αμπελοκήπων-Μενεμένης! Συγχαρητήρια στα μέλη της ομάδα XROMAII.Σας ευχαριστούμε για όλα!

Ευχαριστούμε θερμά την Ψυχολόγο κ.Ουρανία Ράπτη, την Εκπαιδευτικό κ.Θεοφανώ Παπακωνσταντίνου και όλα τα παιδιά-μέλη της ομάδας #XROMAII για την εξαιρετική τους παρουσίαση-εισήγηση για το Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αμπελοκήπων - Μενεμένης !

 Όλα όσα μας διδάξατε στην πράξη με το ίδιο σας το παράδειγμα είναι κάτι πολύ σημαντικό τόσο για το θεσμό, όσο και για τους κατοίκους και τους δημότες της περιοχής των Αμπελοκήπων,της Μενεμένης και του Δενδροποτάμου. Σας ευχαριστούμε επίσης θερμά γιατί μας δώσατε την ευκαιρία της μάθησης μέσα από τη γνωριμία και τη συμ-μετοχή. 

Ελπίζω κι εύχομαι σύντομα να ξανασυναντήσουμε το Το Xroma IΙ Στο Λαϊκο Πανεπιστημιο μέσα από νέες δράσεις και συνεργασίες.Βασίλη,Ελένη,Μαγδαληνή και λοιπά μέλη του #XROMA τόσο από το Δενδροπόταμο όσο και από τον οικισμό της Αγ.Σοφίας Διαβατών συνεχίστε ν αγωνίζεστε για τα δικαιώματα των ΡΟΜΑ για να δώσετε δύναμη και σ'όλη την κοινωνία ν'αγωνιστεί για ένα πιο φωτεινό μέλλον.
 Άλλωστε όπως γράφει ο Γιώργος Γραμματικάκης: " Τον μετέωρο άνθρωπο θα ισορροπήσει μόνο το άπλωμα του χεριού στους άλλους κατοίκους τούτου του πλανήτη.Αυτή είναι η μόνη ικανή γνώση για να υπερβεί ο άνθρωπος το δέος και το κενό"

Υ.Γ. Ξεχωριστές ευχαριστίες στον Παύλο Κεσόγλου , Δημοτικό σύμβουλο και Εντεταλμένο σύμβουλο σε θέματα Πολιτισμού στο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης καθώς και στη Δημοτική Σύμβουλο Όλγα Ράπτου που μας τίμησαν χτες με την παρουσία τους.Ελπίζω στο μέλλον να γίνουν περισσότερα πράγματα για την αξιοποίηση κι ενδυνάμωση των ΡΟΜΑ. Μπορούν να δώσουν διαφορετική ώθηση στην ανάπτυξη του τόπου μας!

Δημήτρης Χ. Παυλακούδης
ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ – ΜΑ Μεσαιωνικής και Βυζαντινής Φιλολογίας ΑΠΘ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου