Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

"ΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΣΒΗΝΕΙ" ΧΡΙΣΤΟΣ Δ. ΠΑΥΛΑΚΟΥΔΗΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΝΟ ΠΑΙΟΝΙΑΣ. (ΒΙΝΤΕΟ)



Χρίστος Παυλακούδης του Δημητρίου. Γέννημα θρέμμα του Φανού Παιονίας, τον άνθρωπο που συναντήσαμε εντελώς τυχαία ενώ πήγαινε στο αμπέλι του και μετά από την ανταλλαγή «διαπιστευτηρίων» ξεκινήσαμε την κουβέντα μας για το χωριό του.

Ο Χρίστος Παυλακούδης καθηγητής φιλόλογος, σήμερα συνταξιούχος και συγγραφέας. Το τι είπαμε θα το ακούσετε από την συνομιλία μας στο βίντεο που ακολουθεί, όμως εάν διαβάσετε το βιβλίο του – που εξαντλήθηκε – «ΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΣΒΗΝΕΙ» τότε ίσως θα μπορέσετε να καταλάβετε ποια τρυφερή καρδιά σας μιλάει, ποια ευαίσθητη ψυχή θέλει να μοιραστεί μαζί σας τις ιστορίες, και είναι πάμπολλες, του χωριού του.  Ένας λάτρης της φύσης, ένας... ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θερμά τον δημοσιογράφο κύριο Θεόφιλο Κυριακίδη, καθώς και το Kilkiswebtv για την τιμή που μας έκαναν να επισκεφθούν το χωριό μας.Προσεχώς ετοιμάζεται και αφιέρωμα στο Φανό και τον πολιτισμό του.
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Χ.ΠΑΥΛΑΚΟΥΔΗΣ, Αντιπρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Φανού Κιλκίς ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΜΑ Μεσαιωνικής- Βυζαντινής Φιλολογίας ΑΠΘ
ΠΗΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου